U Novom Sadu održana radionica na temu: „Razvoj praktičnih studija slučaja i primera za nastavu u oblasti javnih politika“

Radionica posvećena razvoju praktičnih studija slučaja i primera za nastavu u oblasti javnih politika održana je u periodu 17-19. septembra 2020. godine u Novom Sadu u saradnji profesora sa Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu i predstavnika Republičkog sekretarijata za javne politike Vlade Republike Srbije, a u okviru projekta „Interdisciplinarni program kratkih ciklusa u oblasti kreiranja i analize javnih politika“ PPMA.

Tokom trodnevne radionice učesnici su imali priliku da razmene iskustva i razviju praktične studije slučaja u oblasti javnih politika iz domena Republičkog sekretarijata za javne politike (RSJP) i predstave različite rezultate analiza i primera za nastavu od strane profesora sa Univerziteta u Novom Sadu.

Zahvaljujući znanju, entuzijazmu i diskusiji svih učesnika, na kraju radionice je finalizirano nekoliko praktičnih studija slučaja i primera koji će biti integrisani u budućim univerzitetskim modulima rada u okviru projekta PPMA.